Træfældning

Professionel træfældning

Professionel træfældning

Har du behov for hjælp til at fælde et eller flere træer i din have, så er du landet det helt rigtige sted her på siden. Mit navn er Jacob Bro, og jeg leverer totalløsninger af alle typer af opgaver inden for træfældning og beskæring.

Jeg klarer selv meget vanskelige træer og får dem ned på forsvarlig vis, uanset om de står tæt på bygninger eller hænger ud over noget bevaringsværdigt. Og ønsker du det, klarer jeg selvfølgelig også den efterfølgende oprydning, så haven eller området bliver flot igen.

Jeg har 25 års erfaring og er fuldt forsikret op til 10.000.000 kr.

Kontakt mig og få et tilbud: 60 16 85 67

 

Du har træet – jeg har løsningen

Har du et træ, der skal fældes, så skal jeg nok sørge for, at det kommer ned på en professionel måde, så din have bliver fin igen. Jeg har den fornødne erfaring og det rette udstyr til at udføre alle typer af opgaver inden for professionel træfældning på en effektiv og sikker måde og til en fornuftig pris. Og skulle der være behov for lift eller kran for at udføre opgaven, så finder jeg også en løsning på det.

 

Totalløsning på træfældning inkl. al oprydning

Med en totalløsning ved du, hvad du får. Af samme grund er netop en totalløsning, hvor jeg hjælper med at få træet væk og rydder haven op igen, super populær blandt mine kunder.

Jeg kan tilbyde hjælpe med det hele – lige som du vil have det. Hvad enten du vil have træet kløvet til brænde og stablet, hugget til træflis eller bare kørt væk. Jeg udfører også rodfræsning som er en rigtig god metode, når hele træet skal væk og haven hurtigt skal være pæn igen.

 

Står dit træ tæt ved bygninger?

Hvis træet står tæt på bygninger eller andet, og det er umuligt med træfældning i et stykke, kan jeg i stedet fælde det ved at klatre op og skære det ned i mindre stykker.

Jeg er med årene blevet ekspert i netop denne form for professionel fældning. Jeg klarer således selv store træer, hvor det kan være meget udfordrende at få stykkerne til at falde præcist, så de hverken ødelægger underliggende planter eller bygninger.

Metoden kaldes også for topkapning, som du kan læse mere om her.

 

Retningsbestemt træfældning

Den ”simple” træfældning er retningsbestemt fældning, hvor træet fældes ved roden, så det falder i sin fulde længde i en forudbestemt retning. Jeg fælder træer på denne måde, når jeg er sikker på, at der er plads til, at træet kan fældes, uden at det rammer bygninger eller andet “bevaringsværdigt”.

Det kræver, at træet står næsten lodret eller hænger i den retning, som det skal fældes i.
Jeg kan hurtigt vurdere, om jeg kan fælde træet på den ”simple” måde, eller om det skal fældes med klatreudstyr og topkapning i stedet.

 

 

Se eksempler på opgaver og anmeldelser fra kunder her på min Facebook side

 

 

 

Priser på træfældning

Der kan ikke gives en fast pris på træfældning i forvejen, da hvert træ er er unik og står på vidt forskellige steder. De fleste får et uforpligtende tilbud, som de kan forholde sig til. Går du sammen med naboen, er jeg altid villig til at give jer rabat.

Ring til mig og hør mere på tlf. 60 16 85 67

Eller skriv til mig her

 

Professionel træfældning i Sønderjylland og fra Horsens til Odense

Med mit udgangspunkt i Haderslev  fælder jeg træer i Horsens, Odense, Vejle, Kolding, Sønderborg, Esbjerg, Sønderjylland, Svendborg, Vissenbjerg, Fredericia, Otterup, Faaborg, på Fyn,og resten af Syddanmark.

Du er altid velkommen til at kontakte mig med din forespørgsel.