Træfældning

Professionel træfældning

Professionel træfældning

Jeg kan levere totalløsninger inden for alle typer opgaver med professionel træfældning og beskæring samt efterfølgende oprydning, så haven/området bliver flot igen.

Hvis du har brug for hjælp til at fælde et eller flere træer, kan jeg hjælpe – også ved meget vanskelige træer der f.eks. står tæt på bygninger eller hænger ud over noget bevaringsværdigt.
Jeg har 25 års erfaring og er fuldt forsikret op til 10.000.000 kr.

Kontakt mig og få et tilbud: 40 77 77 37

 

Hvis du har træet der skal fældes – sørger jeg for resten

En ting er sikkert: Hvis du vil have træet fældet – skal jeg nok sørge for, det kommer ned forsvarligt på en professionel måde, så din have bliver fin igen.

Jeg har den fornødne erfaring og udstyr til at udføre alle typer opgaver indenfor professionel træfældning effektivt og sikkert til en fornuftig pris.

I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at fælde træer med lift eller kran, hvis det står meget vanskeligt, og det kan jeg også finde en løsning til.

 

Totalløsning på træfældning inkl. al oprydning

Mange foretrækker en totalløsning, hvor jeg også hjælper med at få træet væk og rydde op, så haven bliver pæn igen.

Jeg hjælper med det hele – ligesom du vil have det – hvad enten du vil have træet kløvet til brænde og stablet, hugget til træflis eller bare kørt væk. Jeg udfører også rodfræsning som er en rigtig god måde at få hele træet væk og få haven hurtigt pæn igen.

 

Står dit træ tæt ved bygninger?

Hvis træet står tæt på bygninger eller andet, og det er umuligt med træfældning i et stykke, kan jeg i stedet fælde det ved at klatre op og skære det ned i mindre stykker.

Jeg er med årene blevet ekspert i denne form for professionel fældning af selv store træer, som kan være meget udfordrende med hensyn til at få stykkerne til at falde præcist, uden at ødelægge planter og bygninger mv. under.

Metoden kaldes også for topkapning, som du kan læse mere om her.

 

Retningsbestemt træfældning

Den ”simple” træfældning er retningsbestemt fældning, hvor træet fældes ved roden, så det falder i sin fulde længde i en forudbestemt retning. Jeg fælder træer på denne måde, hvis jeg er sikker på, at der er plads til, at træet kan fældes, uden at det rammer bygninger eller andet “bevaringsværdigt”.

Det kræver, at træet står næsten lodret eller hænger i den retning, som det skal fældes i.
Jeg kan hurtigt vurdere, om jeg kan fælde træet på den ”simple” måde, eller om det skal fældes med klatreudstyr og topkapning i stedet.

 

 

Se eksempler på opgaver og anmeldelser fra kunder her på min Facebook side

 

 

 

Priser på træfældning

Der kan ikke gives en fast pris på træfældning, da hvert træ er er unik og står på vidt forskellige steder. De fleste får et uforpligtende tilbud, som de kan forholde sig til. Går du sammen med naboen, er jeg altid villig til at give jer rabat.

Ring til mig og hør mere på tlf. 40 77 77 37

Eller skriv til mig her

 

Professionel træfældning i Sønderjylland fra Horsens til Odense

Med mit udgangspunkt i Haderslev  fælder jeg træer i Horsens, Odense, Vejle, Kolding, Sønderborg, Esbjerg, Sønderjylland, Svendborg, Vissenbjerg, Fredericia, Otterup, Faaborg, på Fyn,og resten af Syddanmark