Om mig

Faglighed – Tillid – Troværdighed

Træfældning er i den grad en tillidssag – og det med god grund. Meget kan nemlig gå galt, hvis træet står tæt på et hus. Af samme grund tager jeg også altid en snak om ønsker og muligheder, så aftalerne er på plads, inden jeg klatrer op og saver. Det giver mig mulighed for at levere et godt og gennemtænkt stykke arbejd – og som kunde sparer det dig for mange søvnløse nætter.

Ring til mig og hør mere på tlf. 60 16 85 67

Eller skriv til mig her

Jeg har arbejdet i skove og fældet træer siden jeg var 16 år, og igennem årene har jeg hjulpet mange venner og bekendte med at beskære og fælde deres træer.

Det, der egentligt bare var en hobby, udviklede sig mere og mere, og i 2008 startede jeg så op som selvstændig med firmaet Bro Topkapning – sideløbende med mit arbejde som politibetjent.

 

 

 

 

Glæden ved at være i naturen og det fysiske arbejde samt udfordringerne ved at planlægge fældningen af vanskelige træer oversteg lysten til at sidde på et kontor. I 2017 sagde jeg derfor mit job ved Politiet op for at arbejde fuldtid i Bro Topkapning med træfældning.

“Selvom arbejdet med træfældning og beskæring ofte er fysisk hårdt, nyder jeg det.
At skulle planlægge at fælde et risikabelt træ på sikker, forsvarlig vis og ende med at levere et godt resultat til kunden, dét gør det sjovt og spændende at komme på arbejde hver dag.”

 

Alle opgaver inden for træfældning, beskæring samt rodfræsning mv. kan løses

Via mine samarbejdspartnere kan alle opgaver – store som små – løses effektivt og professionelt.
Jeg fælder og beskærer træer både for private, virksomheder og offentlige institutioner.

 

Træfældning med base i Haderslev

Jeg bor i Haderslev sammen med min kone Malene og vores 3 børn, men kører ud i hele Sydjylland og Sønderjylland – herunder Haderslev, Kolding, Fredericia, Esbjerg, Vejle og op til Horsens samt Odense og Fyn.

 

Se eksempler på opgaver og anmeldelser fra kunder på min Facebook side

 

 

 

Ring til mig og hør mere på tlf. 60 16 85 67

Eller skriv til mig her