Træflis

Bro Topkapning opskærer dit træ til flis

Flishugning af dine træer

 

Flishugning betyder, at træer og grene hugges til flis, så de kan genbruges, f.eks. til bede i haven. Ved flishugning kommer du af med alt det mindre affald efter en træfældning og/eller beskæring. Flishuggeren kan nemlig flise alle grene og stammer op til 20 cm i diameter.
Større stammer kan saves til brænde eller bortkøres.

 

Priser på flishugning og rabat

 

Prisen for flishugning starter ved 1500 kr. alt inklusive, og jeg giver altid en fast pris, som du kan stole på. Du kan få rabat ved at hjælpe til selv og/eller at gå sammen med naboen eller genboen Jeg giver kørslen, hvis I er mere end to, der skal have fældet træer i samme nærområde.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud og lad os tage en snak om dine ønsker.

Kontakt mig via formularen her.

Eller ring på 40 77 77 37.

 

Totalløsninger på flishugning inkl. al oprydning

 

Mange af mine kunder foretrækker totalløsninger, hvor jeg også hjælper med at få træet væk og rydder op, så haven bliver pæn igen. Jeg hjælper med det hele – i det omfang, du ønsker det – hvad enten du vil have træet kløvet og stablet, hugget til flis eller bare kørt væk. Jeg udfører også stubfræsning som er en rigtig god måde at fjerne stubbe og rødder på.

Flis hugges i hele Sønderjylland, herunder Haderslev, Kolding, Fredericia, Esbjerg, Vejle og op til Horsens. Jeg kører også på hele Fyn, bl.a. hugger jeg ofte flis og fælder træer omkring Odense.