Topkapning

Topkapning af birketræer og andre store træer

Topkapning af træer

Hvis et træ hælder for meget i den forkerte retning eller står tæt på bygninger, kan det være umuligt at fælde det ved roden. I disse tilfælde er træfældning fra toppen og ned den bedste løsning. Jeg er ekspert inden for træfældning og topkapning af vanskelige træer.

Jeg har 25 års erfaring med alle former for professionel træfældning og beskæring af træer og har især stor ekspertise inden for topkapning af træer på trang plads.

 

Vælg en du stoler på til topkapning af dit træ

Topkapning kræver professionel hjælp – så lad være med at få naboens søn, som har klatreudstyr, til at prøve sig frem for at spare en plovmand eller to.

Jeg har desværre set og hørt mange eksempler på, hvor galt det kan gå, når amatører har forsøgt sig med topkapning af et vanskeligt træ – med triste påvirkninger af omkringliggende bygninger, træer og planter samt amatøren selv til følge.

 

Know-how, professionelt udstyr og fuldt forsikret når det gælder topkapning af træer

Takket være min mangeårige erfaring har jeg opbygget en stor ekspertise i at topkappe nåletræer, birketræer, egetræer og alle andre træer. Dette knowhow i kombination med det rigtige udstyr samt en forsikring, der dækker op til 10.000.000 kr., er din garant for, at jeg løser opgaven med præcision og omhu.

 

Totalløsninger inkl. al oprydning

Mange mennesker foretrækker en totalløsning, hvor jeg også hjælper med at få træet væk og rydder op, så haven bliver pæn igen.

Jeg hjælper med det hele – hvad enten du vil have træet kløvet og stablet, hugget til flis eller bare kørt væk. Jeg udfører også stubfræsning, som er en rigtig god metode, når hele træet skal væk.

Se eksempler på opgaver og anmeldelser fra kunder på min Facebook side

 

 

 

Priser på topkapning

Pris for træfældning starter ved 1000 kr. alt inklusive, og jeg giver altid en fast pris, som du kan stole på.
Du kan få billig topkapning ved selv at hjælpe til og/eller gå sammen med naboen eller genboen. Jeg giver kørslen, hvis I er mere end to, der skal have fældet træer og/eller udført topkapning i samme nærområde. Din pris på topkapning bliver således billig, når der er flere træer, jeg skal save. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på topkapning.

Ring til mig og hør mere på tlf. 60 16 85 67

Eller skriv til mig her