Topkapning

Topkapning af birketræer og andre store træer

Topkapning af træer

Jeg er ekspert inden for træfældning og topkapning af træer der er vanskelige at fælde.

Jeg har 25 års erfaring med alle former for professionel træfældning og beskæring af træer og har især stor ekspertise inden for topkapning af træer på trang plads.
Hvis træet hælder for meget i forkert retning eller står tæt på bygninger eller andet, og det derfor ikke kan fældes ved roden, er den bedste løsning at fælde træet fra toppen og ned.

 

Vælg en du stoler på til topkapning af dit træ

Topkapning kræver professionel hjælp – lad være med at få naboens søn, som har klatreudstyr, til at prøve sig frem, for at spare en plovmand eller to.

Jeg har desværre set og hørt mange eksempler på hvor galt det kan gå, når amatører har forsøgt sig med topkapning af et vanskeligt træ – med triste følger for omkringliggende bygninger, træer og planter samt amatøren selv til følge.

 

Know-how, professionelt udstyr og fuldt forsikret når det gælder topkapning af træer

Igennem mine mange års erfaring har jeg opbygget stor ekspertise i at topkappe nåletræer, birketræer, egetræer og alle andre træer.

Denne know-how kombineret med det rigtige, professionelle udstyr, samt en forsikring der dækker op til 10.000.000 kr., gør at du kan have tillid til, at jeg løser topkapnings-opgaven med præcision og omhu.

 

Totalløsninger inkl. al oprydning

Mange foretrækker totalløsninger, hvor jeg også hjælper med at få træet væk og rydde op, så haven bliver pæn igen.

Jeg hjælper med det hele – ligesom du vil have det – hvad enten du vil have træet kløvet og stablet, hugget til flis eller bare kørt væk. Jeg udfører også stubfræsning, som er en rigtig god måde at få hele træet væk.

Se eksempler på opgaver og anmeldelser fra kunder på min Facebook side

 

 

 

Priser på topkapning

Pris for træfældning starter ved kr. 1000,- inkl. alt, og jeg giver altid en fast pris, som du kan stole på holder.

Du kan få billig topkapning ved at hjælpe til selv og/eller gå sammen med naboen eller genboen – jeg giver kørslen, hvis I er mere end to, der skal have fældet træer/ udført topkapning i samme nærområde. Din pris på topkapning bliver billig, når der er flere træer jeg skal save. Kontakt mig og få tilbud på topkapning.

Ring til mig og hør mere på tlf. 40 77 77 37

Eller skriv til mig her