Referencer

Kære Jacob:
Imponerende skæring af både træer og film! Naturligvis må du benytte denne flotte og ret professionelle optagelse til din markedsføring mv – et levende eksempel på at ingen fældningsopgaver er for store eller vanskelige for jer. Vi er meget imponeret hvordan I griber tingene an og alle bekymringer var ubegrundede med jer på broen. Her godt en uge efter ses det ikke på anlæg og haven at I var der med maskineri og kran bortset fra at der mangler to kæmper som desværre ikke kunne mere. Tak for samarbejdet. Fornøjelse at have jer på opgaven som varmt anbefales herfra.

Heine Askær-Jensen


Bro Topkapning har udført et rigtig godt arbejde på Klosterkirkegården i Haderslev. Et stort og vellykket projekt med god information, planlægning og afslutning. Jeg kan klart anbefale Bro Topkapning

Daniel Gabrielsen – Kirkegårdsleder ved Haderslev Kirkegårde


Vi har haft en større opgave med fældning og topkapning af træer på Felsted Kirkegård og denne opgave blev udført af Bro Topkapning med største tilfredshed. Alle aftaler, kontakten med Jakob og tidsplan var yderst tilfredsstillende. Jeg vil gerne på vegne af Felsted menighedsråd give de bedste anbefalinger til Bro Topkapning.

Ligeledes vil jeg gerne give de bedste anbefalinger, på vegne af min egen virksomhed Lars Johanning A/S, hvor vi også har fået udført et yderst tilfredsstillende arbejde efter stormskader, hvor træer sikkert og hurtigt skulle nedlægges og fjernes for kundernes sikkerhed. Endnu engang vil vi videregive Jakob de bedste anbefalinger.

Udtalelse fra Lars Johanning indehaver af Lars Johanning A/S