Sitemap

Sider om pleje af havens træer, træfældning, toppakning, beskæring af træer, hækklipning og meget mere.

Her får du de vigtigste sider på hjemmesiden. De handler alle sammen om de vigtigste forretningsområder i mit firma. Træer, og beplantning, der enten skal fældes, klippes. eller beskæres.

  • Topkapning af birketræer – Bro Topkapning er ekspert i topkapning af birketræer og andre træer, hvor der ikke er meget plads at gøre med omkring birketræet. Kan træet ikke fældes ved roden, er topkapning løsningen for dig
  • Professionel træfældning – Mere end 25 års erfaring med træfældning, sikrer dig at dit træ altid bliver fældet professionelt, og at træet altid fældes uden der sker skade på de omkring liggende bygninger eller beplantning i din have
  • Styning af lindetræer – En styning er en udtyndning af grene fra lindetræet krone, hvis trækronen er blevet for stor. Bro Topkapning styner alle former for lindetræer, popler, ahorn, pil, piletræer, bøgetræer.
  • Beskæring af frugttræer – Bro Topkapning har flere års erfaring i beskæring af frugttræer. Når jeg beskærer frugttræer er det altid med frugttræets sundhed for øje, så det undgår at blive svækket ved beskæringen.
  • Klipning af bøgehæk, ligusterhæk og spireahæk – Vil du have klippet din hæk professionelt? Så er det Bro Topkapning du skal kontakte. Vi klipper alle former for hække, med specciale i bøgehække, ligusterhække og spireahække. Med udgangspunkt fra vores adresse i Haderslev, dækker vi hele Syddanmark og kører ofte i bla. Kolding
  • Ekspert i træfælding – Indehaver Jacob Bro af Bro Topkapning har mere end 25 års erfaring i fælding at specielt vanskelige træer. Intet træ er har endnu gået forbi Jacob Bros trænede hånd. Alle træer kan fældes, også uden skade på de omkring liggende bygninger.
  • Referencer / kundeudtalelser om træfældning – Bro Topkapnings kunder er glade. Læs hvad nogle af mine tidligere kunder har sagt.

Kontakt Bro Topkapning her