Rodfræsning

Rodfærsning af træer

Stubfræsning og rodfræsning

Jeg udfører fræsning af træstubbe og rodfræsning af alle typer rødder og stubbe – herunder også bambusrødder, hækrødder og lignende. Stubfræsning er en rigtig god løsning efter en træfældning, da man relativt nemt fjerner stubben og en del af roden, så jorden igen kan tilsås.

Det er langt mere simpelt at fjerne stubbe og rødder med en stubfræser end med en gravemaskine, og det bidrager til, at du igen kan få fuld glæde af din have.

 

Professionel stubfræser-maskine til alle haver

Jeg råder over en maskine til stubfræsning, der er kraftfuld nok til at kunne fræse stubbe og rødder ned til 15 cm dybde. Samtidig er maskinen kun 89 cm bred, så den problemfrit kan komme ind ad døre og havelåger. Stubfræseren er heller ikke så tung, så den laver ikke trykskader på græsplæner. Alt i alt er maskinen det rigtige valg til en lang række opgaver.

 

Efter stubfræsning

Stubfræseren fjerner stubben og efterlader blot en lille bunke med flis og jord. Denne kan eksempelvis spredes ud i bede eller langs hække. Alternativt kan jeg også køre resterne væk. Når bunken er fjernet, kan der strøs muldjord, hvorefter området igen kan tilsås.

 

Se eksempler på opgaver og anmeldelser fra kunder på min Facebook side

 

 

 

Priser på stubfræsning

Priserne for rodfræsning starter ved 600 kr. alt inklusive, og jeg giver altid en fast pris, som du kan stole på. Du kan i øvrigt opnå en billigere pris ved selv at hjælpe til og/eller at gå sammen med naboen eller genboen. Jeg giver nemlig kørslen, hvis I er mere end to, der skal have udført stubfræsning i samme nærområde. Din pris på rodfræsning bliver således billig, når der er flere stubbe, jeg skal fræse.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på stubfræsning.

Ring til mig på tlf. 60 16 85 67

Eller skriv til mig her