Rodfræsning

Rodfærsning af træer

Stubfræsning og rodfræsning

Jeg udfører fræsning af træstubbe og rodfræsning af alle typer rødder og stubbe – herunder også bambusrødder, hækrødder og lignende.

Stubfræsning er en rigtig god løsning efter træfældning, da man relativt nemt fjerner stubben og en del af roden, så jorden kan tilsås igen. Det er meget simplere at fjerne stubbe og rødder med en stubfræser end med gravemaskine.

 

Professionel stubfræser-maskine til alle haver

Jeg råder over en maskine til stubfræsning, der er kraftfuld nok til at kunne fræse stubbe og rødder ned til 15 cm dybde, men samtidig er den kun 89 cm bred, så den kan komme ind ad døre og havelåger.

Stubfræseren er heller ikke så tung, så den laver ikke trykskader på græsplæner.

 

Efter stubfræsning

Stubfræseren efterlader en lille bunke med flis og jord, hvor stubben var. Det kan f.eks. spredes ud i bede, langs hække, eller jeg kan køre det bort. Når man har fjernet bunken, kan man strø muldjord og tilså hvor stubben var.

 

Se eksempler på opgaver og anmeldelser fra kunder på min Facebook side

 

 

 

Priser på stubfræsning

Pris for rodfræsningning starter ved kr. 600,- inkl. alt, og jeg giver altid en fast pris, som du kan stole på holder.

Du kan få billig rodfræsning af dine træstubbe ved at hjælpe til selv og/eller gå sammen med naboen eller genboen – jeg giver kørslen, hvis I er mere end to, der skal have udført stubfræsning i samme nærområde. Din pris på rodfræsning bliver billig, når der er flere stubbe jeg skal fræse. Kontakt mig og få tilbud på stubfræsning.

Ring til mig på tlf. 40 77 77 37

Eller skriv til mig her