Beskæring

Beskæring af frugttræer

Beskæring af alle typer træer

Ud over træfældning udfører jeg også beskæring af frugttræer og andre træer. Med den rette beskæring giver du dine træer nyt liv og en flot form. Det er godt for træerne, men skaber også mere lys og luft i haven. Jeg er din kompetente partner til beskæring med mangeårig erfaring.

Ring til mig og få et tilbud på tlf. 60 16 85 67

Eller kontakt mig her:

Kontakt

 

Få flottere træer med professionel beskæring

Ønsker du at undgå, at dine træer bliver svækket eller begynder at rådne, så er det essentielt med en kompetent rådgivning og et professionelt resultat. Jeg rådgiver derfor altid mine kunder om beskæringen, inden jeg går i gang, og klarer hele processen fra start til slut. Det kunne være opstamning af kronen, beskæring/reduktion af kronen eller fjernelse af døde og knækkede grene. Hvis der er grene, der hænger ud over veje, fortove eller skel, kan jeg også beskære disse.

 

Få en flottere have ved at beskære dine træer

Beskæringer kan være nødvendige, hvis grenene er for tætte på dit hus, blokerer for lysindfaldet eller taber blade i tagrenderne. Langt de fleste træer kan i øvrigt tåle at blive beskåret. Og er der mange grene, der krydser hinanden, vil det absolut heller ikke skade at beskære disse.

Har du nogle blommetræer, paradisæbletræer, oliventræer, æbletræer i haven, så er det bedst at få dem beskåret i august eller september, men de kan også sagtens beskæres i løbet af vinteren.

Beskæring af træer ved el-ledninger

Hvis træets grene hænger ind over el-ledninger, skal grenene saves af, så de ikke kommer i berøring med ledningerne. Jeg anbefaler altid, at man først kontakter forsyningsselskabet, idet de muligvis klarer beskæringen uden beregning.

Totalløsninger inkl. al oprydning

Mange af mine kunder foretrækker totalløsninger, hvor jeg også hjælper med at få træet væk og rydder op, så haven bliver pæn igen.

Jeg klarer opgaven, som du ønsker det – hvad enten du vil have træet kløvet og stablet, hugget til flis eller bare kørt væk. Jeg udfører også stubfræsning, som er en god metode, når hele træet skal væk.

Se eksempler på opgaver og anmeldelser fra kunder på min Facebook side

 

 

 

Priser på beskæring af træer

Prisen for beskæring af træer starter ved kr. 500,- inkl. alt, og jeg giver altid en fast pris, som du kan stole på.

Du kan opnå en billig pris på beskæring af dine træer ved selv at hjælpe til og/eller at gå sammen med naboen eller genboen. Jeg giver nemlig kørslen, hvis I er mere end to, der skal have beskåret træer/udført beskæring i samme nærområde. Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på beskæring.

Ring til mig og hør mere på tlf. 60 16 85 67

Eller send en forespørgsel her:

Kontakt