Beskæring

Beskæring af frugttræer

Beskæring af alle typer træer

Udover træfældning udfører jeg beskæring af frugttræer (og andre træer). Jeg har mange års erfaring med beskæring, og den rette beskæring af dit træ kan være med til at give træerne nyt liv, en flot form og mere lys og luft i haven, hvis de er blevet for store.

Ring til mig og få et tilbud på tlf. 40 77 77 37

Eller kontakt mig her:

Kontakt

 

Få flottere træer med professionel beskæring

Jeg rådgiver altid om beskæring inden jeg går i gang, og lægger stor vægt på at få et godt resultat, så frugttræet ikke bliver svækket efter beskæringen eller begynder at rådne.
Jeg udfører både opstamning af kronen, beskæring / reduktion af kronen og fjernelse af døde og knækkede grene. Hvis der er grene, der hænger ud over veje, fortove eller skel, kan jeg også beskære disse.

 

Få en flottere have ved at beskære dine træer

Beskæringer kan være nødvendige, hvis grenene er for tæt på dit hus, blokerer for lys i have eller stuen eller træerne taber blade i tagrenderne.

Langt de fleste træer kan tåle at blive beskåret uanset type. Hvis træet har mange grene, der krydser hinanden, vil det absolut ikke skade at beskære grenene.
Beskæring af blommetræer, paradisæbletræer, oliventræer, æbletræer – typisk er beskæring bedst i august eller september, men man kan også sagtens beskære frugttræer og grene i løbet af vinteren.

Beskæring af træer ved el-ledninger

Hvis træets grene hænger ind over el-ledninger, skal grenene saves af, så de ikke kan røre ledningerne. Jeg anbefaler altid, at man først kontakter forsyningsselskabet, idet de muligvis klarer beskæringen uden beregning.

Totalløsninger inkl. al oprydning

Mange foretrækker totalløsninger, hvor jeg også hjælper med at få træet væk og rydde op, så haven bliver pæn igen.

Jeg hjælper med det hele – ligesom du vil have det – hvad enten du vil have træet kløvet og stablet, hugget til flis eller bare kørt væk. Jeg udfører også stubfræsning, som er en rigtig god måde at få hele træet væk.

Se eksempler på opgaver og anmeldelser fra kunder på min Facebook side

 

 

 

Priser på beskæring

Pris for beskæring af træer starter ved kr. 500,- inkl. alt, og jeg giver altid en fast pris, som du kan stole på holder.

Du kan få billig beskæring af træer ved at hjælpe til selv og/eller gå sammen med naboen eller genboen – jeg giver kørslen, hvis I er mere end to, der skal have beskåret træer/ udført beskæring i samme nærområde. Din pris på beskæring bliver billig, når der er flere træer jeg skal save. Kontakt mig og få tilbud på beskæring.

Ring til mig og hør mere på tlf. 40 77 77 37

Eller send en forespørgsel her:

Kontakt