Flishugning

Flishugning af træer med en diameter på op til 30 cm

Skal du have fældet eller beskåret et træ i haven, så kan flishugning være et godt remedie til at komme af med alt det mindre affald. Samtidig får du noget godt flis til dine bede i haven.

Jeg har en moderne flishugger, der kan klare stammer med en diameter på helt op til 30 cm. Det gør arbejdet let, hurtigt og effektivt, og for dig betyder det både gode priser og en kort vej til en ryddelig have. Større stammer kan saves til brænde og/eller bortkøres.

Altid faste priser på flishugning

Jeg har mangeårig erfaring med flishugning, hvilket yderligere bidrager til, at det går stærkt, når først jeg går i gang. Min mangeårig erfaring gør også, at jeg altid kommer med et pålideligt bud på, hvor lang tid opgaven kommer til at tage. For dig som kunde betyder det, at du altid får en fast pris, som du kan stole på. Priserne på flishugning starter ved 1.950,- for opstart og første time, herefter 1.500,- begge beløb inkl. moms.

Rabat ved flere opgaver i samme nærområde

Ønsker du at opnå den bedste pris på flishugning, så kan du enten vælge at hjælpe til selv, eller også kan du gå sammen med naboen, familie eller en anden bekendt i dit nærområde.

Ved flere træer i samme nærområde giver jeg nemlig kørslen.

Flishugning inkl. oprydning

Ønsker du derimod, at jeg klarer flishugning og oprydning samt eventuelt stubfræsning, så du hurtigt kan komme til at nyde din fine have igen? Så kan du med fordel vælge en totalløsning, hvor jeg hjælper til med det hele i netop det omfang, som du ønsker.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, så ring til mig på 60 16 85 67 eller kontakt mig her.