Styning

Styning af lindetræer

 

Styning af lindetræer

 

Styning af lindetræer, betyder i al sin enkelthed at man gør trækronen mindre. Det gælder for lindetræer, men selvfølgelig også fra alle andre træer, hvor man synes trækronen er blevet lige stor nok, såsom popler, ahorn, pil, piletræer, bøgetræ

 

Er dit lindetrætræ i haven blevet for stort, kan en god løsning være en styning.

 

Når jeg styner et træ, fjerner jeg grene fra lindetræets krone, så træet bliver meget mindre.
Har du fået stynet dit lindetræ én gang, skal styningen fortsættes resten af træets levetid, typisk hvert andet eller tredje år, fordi der hele tiden kommer nye grene på træet.

 

Jeg giver professionel rådgivning om styning af lindetræer

 

Hvis du ønsker en styning af dit lindetræ, popler, ahorn, pil, piletræer, bøgetræ
eller et hvilket som helst andet træ,skal du være opmærksom på, at ikke alle træer er lige velegnet til at få fjernet grene fra træets krone.

Nogle træer tåler bedre styning end andre, og jeg kommer gerne ud og giver en gratis vurdering af, om dit træ er egnet til styning eller ej.

 

Årstid for styning af lindetræer

 

For nogle typer af træer, er årstiden også en faktor for om en eventuel styning skal blive vellykket. For lindetræer gøres det f.eks. bedst om vinteren. Fordi lindetræet har brug for vanris, som erstatning for det afklippede.

Vil du vide om hvordan og hvornår dit træ, bedst klarer en styning, så kontakt mig her,

eller ring på 40 77 77 37 nu

 

Priser på styning af lindetræer og rabat

 

For at se eksempler på priser på styning af lindetræer, kan du klikke her

Jeg har mulighed for at give dig rabat hvis du hjælper til selv og/eller vil gå sammen med din nabo eller genbo. Du får kørslen gratis, hvis i er mere end to naboer eller genboer, der skal have stynet træer i samme by eller nærområde