Styning

Styning af lindetræer

 

Styning af lindetræer

 

Styning af lindetræer betyder i al sin enkelthed, at man gør trækronen mindre. Det gælder for lindetræer, men selvfølgelig også fra alle andre træer, hvor trækronen er blevet lige stor nok. Det kunne eksempelvis være popler, ahorn, piletræer eller bøgetræer.
 

Er dit lindetræ blevet for stort?

 

Når jeg styner et lindetræet, fjerner jeg grene fra dets krone, så træet bliver meget mindre. Har du fået stynet dit lindetræ én gang, skal styningen gentages med jævne mellemrum gennem resten af dets levetid – typisk være hvert andet eller tredje år, da der hele tiden kommer nye grene.

 

Professionel rådgivning om styning af lindetræer

 

Ønsker du hjælp til styning af lindetræer eller andre træer, så er det vigtigt at være opmærksom på, at ikke alle træer er lige velegnet til at få fjernet grene fra kronen. Jeg kommer gerne ud og giver en gratis vurdering af, om dit træ er egnet til styning eller ej.

 

Årstid for styning af lindetræer

 

For nogle typer af træer har årstiden også indflydelse på,om en eventuel styning bliver vellykket. For lindetræer gøres det f.eks. bedst om vinteren, da lindetræet har brug for vanris, som erstatning for det afklippede.
Vil du vide om, hvordan og hvornår dit træ bedst klarer en styning, så til mig ring på 40 77 77 37 eller kontakt mig her.

 

Priser på styning af lindetræer og rabat

 

For at se eksempler på priser på styning af lindetræer kan du klikke her.

Jeg har mulighed for at give dig rabat, hvis du hjælper til selv og/eller vil gå sammen med din nabo eller genbo. Du får kørslen gratis, hvis I er mere end to naboer eller genboer, der skal have stynet træer i samme by eller nærområde.